Een flanellen dekbedovertrek  is een uitermate populaire keuze. Flanel vond lang geleden zijn oorsprong in Wales en wordt tegenwoordig gebruikt voor onder andere beddengoed. Bij flanel wordt de stof opgeruwd wat ervoor zorgt dat een flanellen dekbedovertrek warmte goed vasthoudt. Ideaal voor de koudere maanden. Bereid je daarom voor op wintermaanden met een nieuw flanellen dekbedovertrek van Budget-Bed.nl.

Maat flanellen dekbedovertrek

Een flanellen dekbedovertrek kun je kopen in de gebruikelijke maten. Wil je een dekbedovertrek alleen voor jezelf kies dan een flanellen dekbedovertrek 1 persoons. Deze heeft een afmeting van 140×220. Ook wordt deze wel eens aangeduid als flanel dekbedovertrek 140×200. Dit is ook de afmeting voor een kinderdekbedovertrek flanel. Voor twee personen in een flanellen dekbedovertrek 200×200 ideaal. Deze biedt meer ruimte en is over het algemeen groot genoeg voor twee personen. Is een standaard 2 persoons dekbedovertrek niet voldoende? Ga dan voor een flanel dekbedovertrek 240×220. Deze is 40 cm breder wat soms een flink verschil kan maken.

Kenmerken flanel 

Een flanellen dekbedovertrek kan gemaakt zijn van 100% katoen of gemengd katoen. Doordat de stof wordt opgeruwd voelt flanel heerlijk zacht aan en geeft dit een isolerend effect. Een flanellen dekbedovertrek van katoen past zich snel aan op de lichaamstemperatuur en zorgt voor extra comfort tijdens de wintermaanden.

Flanellen dekbedovertrek sale
Bij Budget-Bed.nl [ ] kun je een flanellen dekbedovertrek kopen voor een lage prijs. Bekijk de flanellen dekbedovertrekken van hoge kwaliteit in de flanellen dekbedovertrekken [ ] sale en profiteer nu. De kortingen lopen hoog op, tot wel 80%. Ook zijn er elke maand acties die extra voordeel kunnen opleveren.